Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Veenendaal 3901 CM

De Weverij

3901 CM Veenendaal

Omschrijving

"De Weverij" 19 ruime stadsvilla's aan de rand van het centrum van Veenendaal. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de indeling van de woning.

U kunt zich voor dit project inschrijven tot en met 14 februari a.s. 12.00 uur middels het inschrijfformulier.
...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 249.950,- tot € 258.925,- Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 122 m² Inhoud 432 m³ t/m 462 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 163 m² Start Verkoop 02 februari 2018 Aantal kavels 19 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 19 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

"De Weverij" 19 ruime stadsvilla's aan de rand van het centrum van Veenendaal. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de indeling van de woning.

U kunt zich voor dit project inschrijven tot en met 14 februari a.s. 12.00 uur middels het inschrijfformulier.

Ligging:
Het plan De Weverij ligt aan de westzijde van het centrum van Veenendaal op steenworp afstand van de binnenstad. Het stedelijke ontwerp van KAW architecten bestaat uit een tweetal woningblokken. Het rechte blok, genaamd ‘Silas’ bestaat uit tien woningen. Het gebogen blok ‘Angora’ bestaat uit negen woningen. De royale achtertuinen liggen gunstig op het zuid-oosten. Elke woning heeft een parkeerplaats en een berging op eigen terrein. Deze ideale geografische ligging staat garant voor korte reistijden. Of u nou met de auto of met het openbaar vervoer reist: uw bestemming is nooit ver weg. Het NS-station Veenendaal Centrum ligt op enkele minuten fietsen. Vanaf dit station zijn er directe verbindingen met Amsterdam centraal en Utrecht centraal. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in het centrum van Veenendaal. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. Via de rondweg bent u binnen enkele minuten op de snelweg. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Door de centrale ligging in Nederland, met toegang tot belangrijke hoofdwegen, is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor iedereen. De wijk is ruim opgezet en u vindt de voorzieningen die u nodig heeft vlakbij huis. Op enkele minuten afstand ligt het Zwembad de Vallei, met binnen- en buitenbaden en daarnaast bevinden zich diverse sportverenigingen. Het levendige centrum van Veenendaal biedt voldoende mogelijkheden om gezellig te winkelen, lekker te eten en wat te drinken. Maar ook kunt u naar de film in het plaatselijke filmhuis, het theater of genieten van de vele evenementen.

Indeling:
De indeling van de woningen is flexibel. Dit maakt het plan geschikt voor iedereen die graag dicht bij de gezelligheid en de voorzieningen van het centrum wil wonen. De plattegronden variëren van een mooie eengezinswoning met woonkamer aan de tuin tot woningen met een woonkamer op de eerste verdieping. De tweede mogelijkheid biedt ruimte voor een royale woonkeuken en een kantoor of speelkamer op de begane grond. Om de groene kwaliteit van de plek te garanderen is het parkeren buiten het zicht achter de woningen gesitueerd. Bijzonder aan de woningen van type Angora is dat deze in een boog gevormd zijn. De ronde voorgevel geeft het plan een uniek aanzien. Bovendien zijn alle woningen als individuele panden ontworpen. Zo varieert de gevelindeling en de kleur van de baksteen en het voegwerk op een subtiele manier. Hierdoor heeft u niet het gevoel in een rij te wonen. De verfijnde details in het metselwerk rondom de kozijnen geven de vensters een bijzonder statige aanblik. Een aantal vensters heeft zelfs een Frans balkon.

De woningen zijn geschikt voor gezinnen, maar ook voor anderen die graag dicht bij de gezelligheid en de vele voorzieningen van het centrum willen wonen. Om de groene kwaliteit van de plek te behouden zijn de parkeerplaatsen buiten het zicht achter de woningen gesitueerd. Je kunt hier op je eigen erf parkeren. De ronde voorgevel maakt dat het geen ‘alledaags plan’ wordt. De drie lagen hoge voorgevels hebben een voorname uitstraling gekregen door grote hoge vensters, soms met een Frans balkon. Deze zijn bijzonder gemaakt door verfijnde details in het metselwerk rondom de kozijnen.

Er worden 19 stadsvilla's gerealiseerd in twee verschillende type: "Type Silas" en "Type Angora". In totaal zijn er 15 rijwoningen, 2 hoekwoningen en 2 eindwoningen beschikbaar.
Overdracht Koopaanneemsom € 249.950,- - € 258.925,- Indeling Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 122 m² Inhoud 432 m³ t/m 462 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 163 m² Start Verkoop 02 februari 2018 Aantal kavels 19 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 19 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3901 CM Veenendaal

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.