Van Dijk van Essen Makelaars

Kerkewijk 113
3904 JA Veenendaal
Tel: 0318-542477
info@vandijkvanessen.nl
Salamander Kavel 22 Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,-
 in Veenendaal 3904 HV

Omschrijving

Salamander biedt u veel ruimte en comfort

Wonen als een vorst in Veenendaal. Daarmee is de woonbeleving in de nieuwe wijk Salamander aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug aardig goed getroffen. De wijk heeft in de vrijstaande villa’s, de landhuizen, de twee-onder-een-kapwoningen en de eengezinswoningen een architectuur gekregen die niet a priori gebonden is aan een tijd. 

De woningen staan prachtig in hun omgeving. Natuurlijk hebt u uw privéterrein. Maar de overgang tussen eigen tuin en openbare ruimte is met verschillende soorten groene erfafscheidingen van beuk, liguster of veldesdoorn op een heel natuurlijke wijze vormgegeven. Dat Salamander een groene wijk is, blijkt overal uit. Met alle zintuigen ervaart u hoe de bossen van de Utrechtse Heuvelrug een stempel drukken op de wijk. U ruikt de bosgeur zodra u uw woning verlaat.

U hoort ’s morgens vroeg de vogels uitbundig zingen. U ziet het groen aan het straatbeeld, de boomstructuren, het stelsel van wadi’s, maar ook aan de wijze waarop parkeerplaatsen en de straatverlichting in deze omgeving zijn vormgegeven. Bankjes en paden onderstrepen het bosrijke karakter. De Utrechtse Heuvelrug laat ieder seizoen een andersoortige schoonheid zien. U hoeft daarvoor niet Rondweg-West over te steken. U ervaart die wisselende schoonheid in uw eigen laan, in uw eigen wijk. Dat is royaal wonen in het groen!

In het plan Salamander is nog één kavel beschikbaar van 800 m2. De kavel biedt uitstekende mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren. De koopsom van deze kavel  € 450.000,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 800 m² Aantal kavels 1 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Bouwgrond