Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rijsenburg 5 in Veenendaal 3904 HV

Rijsenburg 5

3904 HV Veenendaal
Koopsom € 450.000,- v.o.n.

Omschrijving

Salamander biedt u veel ruimte en comfort

Wonen als een vorst in Veenendaal. Daarmee is de woonbeleving in de nieuwe wijk Salamander aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug aardig goed getroffen. De wijk heeft in de vrijstaande villa’s, de landhuizen, de twee-onder-een-kapwoningen en de eengezinswoningen een architectuur gekregen die niet a priori gebonden is aan een tijd. ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Salamander biedt u veel ruimte en comfort

Wonen als een vorst in Veenendaal. Daarmee is de woonbeleving in de nieuwe wijk Salamander aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug aardig goed getroffen. De wijk heeft in de vrijstaande villa’s, de landhuizen, de twee-onder-een-kapwoningen en de eengezinswoningen een architectuur gekregen die niet a priori gebonden is aan een tijd. 

De woningen staan prachtig in hun omgeving. Natuurlijk hebt u uw privéterrein. Maar de overgang tussen eigen tuin en openbare ruimte is met verschillende soorten groene erfafscheidingen van beuk, liguster of veldesdoorn op een heel natuurlijke wijze vormgegeven. Dat Salamander een groene wijk is, blijkt overal uit. Met alle zintuigen ervaart u hoe de bossen van de Utrechtse Heuvelrug een stempel drukken op de wijk. U ruikt de bosgeur zodra u uw woning verlaat.

U hoort ’s morgens vroeg de vogels uitbundig zingen. U ziet het groen aan het straatbeeld, de boomstructuren, het stelsel van wadi’s, maar ook aan de wijze waarop parkeerplaatsen en de straatverlichting in deze omgeving zijn vormgegeven. Bankjes en paden onderstrepen het bosrijke karakter. De Utrechtse Heuvelrug laat ieder seizoen een andersoortige schoonheid zien. U hoeft daarvoor niet Rondweg-West over te steken. U ervaart die wisselende schoonheid in uw eigen laan, in uw eigen wijk. Dat is royaal wonen in het groen!

In het plan Salamander is nog een kavel beschikbaar van 800 m2. De kavel biedt uitstekende mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 450.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 800 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
Route van naar Rijsenburg 5, 3904 HV Veenendaal

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.