Van Dijk van Essen Makelaars

Kerkewijk 113
3904 JA Veenendaal
Tel: 0318-542477
info@vandijkvanessen.nl
Bouwnummer (Bouwnummer 41), 3905 JD Veenendaal Koopsom € 489.500,- v.o.n.
Bouwnummer (Bouwnummer 41) in Veenendaal 3905 JD

Omschrijving

BUITEN GEWOON GENIETEN
Het woningaanbod in Veenendaal wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe en ruime koopappartementen. Op de hoek van de Kleine Beer en de Prins Bernhardlaan in Veenendaal wordt het nieuwbouwproject De Veensche Tuin gerealiseerd. Comfortabel en duurzaam wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand, dat kenmerkt De Veensche Tuin.

WONINGTYPEN
De Veensche Tuin bestaat uit meerdere type appartementen welke qua oppervlak variëren van 70 tot en met 120 m2. De diversiteit aan appartementen en oppervlaktes biedt voor ieder wat wils. Comfort en luxe zijn de standaard. Denk hierbij onder andere aan een zeer ruim balkon, vloerverwarming en luxe sanitair. Daarnaast beschikt ieder appartement over een privé fietsenberging en parkeerplaats in de stallingsgarage of op maaiveld. Kortom, hoge kwaliteit en optimaal woonplezier met lage energielasten. Wonen is nog nooit zo comfortabel geweest. De sfeervolle appartementen zijn verdeeld over meerdere bouwlagen in twee woongebouwen.

WOONWENSEN
Alle appartementen zijn voorzien van een afgewerkte badkamer en toilet met luxe sanitair en modern tegelwerk. Heeft u andere wensen dan kunt u dat in één van de door ons aangewezen showrooms geheel naar wens laten wijzigen. Tijdens het koopproces nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Wij vertalen uw woonwensen in uw eigen nieuwe woning in De Veensche Tuin.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Veenendaal is een bruisende gemeente in de provincie Utrecht gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De binnenstad heeft een groots winkelhart met een divers aanbod aan restaurants en cafés. Daarnaast zijn Theater De Lampegiet, het Filmhuis en de Cultuurfabriek geschikte plekken voor een avondje uit. Veenendaal is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht, want de stad ligt op de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

De Veensche Tuin is in het groen gelegen nabij de binnenstad van Veenendaal. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Met de auto bent u vanuit De Veensche Tuin met 5 minuten op de snelweg A12 en binnen 30 minuten in Utrecht of Arnhem. In de omgeving en op loopafstand van De Veensche Tuin bevinden zich ook diverse bus- en treinverbindingen.

Wonen in De Veensche Tuin betekent comfortabel wonen in een groene omgeving met een gemoedelijke sfeer waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 489.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 5e woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Aardwarmte Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend