Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
J.G. Sandbrinkstraat 56 in Veenendaal 3901 EZ

J.G. Sandbrinkstraat 56

3901 EZ Veenendaal
Huurprijs € 885,- p.m.

Omschrijving

Huren in Het Stempel

Op de plek waar vroeger het Veenendaalse postkantoor stond, verrijst een nieuw appartementencomplex. In Het Stempel woon je nabij de binnenstad, maar ben je vlakbij alle uitvalswegen.

Als bewoner van Het Stempel woon je waar Veenendaal leeft. Met winkels, restaurants en theaters aan de voet van je appartementencomplex ervaar je de levendigheid...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2018 Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Huren in Het Stempel

Op de plek waar vroeger het Veenendaalse postkantoor stond, verrijst een nieuw appartementencomplex. In Het Stempel woon je nabij de binnenstad, maar ben je vlakbij alle uitvalswegen.

Als bewoner van Het Stempel woon je waar Veenendaal leeft. Met winkels, restaurants en theaters aan de voet van je appartementencomplex ervaar je de levendigheid dichtbij. Daarnaast geniet je van de rust van je luxe afgewerkt appartement en het gemak van je eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Op het grote balkon van je woning zit jij straks op de 1e rang van de bruisende binnenstad.

In het complex bestaat uit totaal 84 appartementen waarvan 40 huurwoningen. De overige woningen zijn inmiddels verkocht.

Als je flexibel en zorgeloos wilt wonen, is huren een goede optie. Geen financiële verrassingen en geen zorgen over groot onderhoud. Is huren in het Veenendaalse centrum iets voor jou? Dan biedt Het Stempel ook voor jou een mooie woning.
Het complex bestaat uit verschillende type appartementen variërend in afmeting tussen 80 m² en 100 m². 
De huurprijzen beginnen bij € 865,00.

De ruime hoekappartementen type D zijn praktische 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van zo’n 99m2 en een heerlijk balkon. Dit type appartementen ligt verdeeld over verschillende verdiepingen van het complex. Alle appartementen van woningtype D worden opgeleverd inclusief badkamer en een keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Getoonde foto's kunnen afwijken van de realiteit en zijn om een impressie weer te geven van de woning.

Algemene huurvoorwaarden
Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor één van onze huurwoningen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij uw bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 4 - 4,5 maal de huurprijs.

Voor tweeverdieners geldt ten aanzien van het tweede salaris een andere inkomensnorm. Het tweede inkomen wordt dan in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensberekening. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Woningdelers
MVGM verhuurt woningen onder specifieke voorwaarden die kunnen verschillen per woningcomplex.

De woningen die MVGM verhuurt, zijn niet geschikt bevonden om verhuurd te worden aan woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren. Er zijn bijzondere woningcomplexen, indien van toepassing benoemen we dit op onze website, waar we verhuren volgens het friends-concept. Huurders kunnen in dit concept samenwonen met een vriend of vriendin waarbij beide partijen een eigen huurcontract hebben.

Zelfstandig ondernemers/uitzendkrachten
Voor zelfstandig ondernemers en uitzendkrachten gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden per individueel geval bekeken. 

Uitzendkrachten dienen minimaal 2 jaaropgaven aan te leveren van hun dienstverband, Fase B.

Indien u zelfstandig ondernemer bent, vragen wij u een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel aan te leveren en een door een erkend accountant gewaarmerkt accountantsrapport te overleggen (minimaal van de laatste twee jaarcijfers). Daarnaast dient u er rekening mee houden dat u een bankgarantie (of waarborgsom, afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever) ter hoogte van minimaal 3 maanden huur dient te overleggen vóór ondertekening van het huurcontract.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, ontvangen wij graag de meest recente jaaropgaven, die aantonen wat uw jaarlijkse bruto inkomsten zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder belasting betalen. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Eigen vermogen
Beschikt u over eigen vermogen? Dan mag u 10% van uw eigen vermogen bij uw bruto jaarinkomen optellen. Dit bedrag moet u aantonen door middel van bijvoorbeeld een kopie bankafschrift. 

Aanvullende informatie
U mag geen betalingsachterstand hebben bij uw huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moeten worden aangetoond door bijvoorbeeld een recente salarisstrook en een werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Bij twijfel of u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal uw individuele situatie bekeken worden en kunnen er aanvullende voorwaarden gesteld worden. Houd er dan rekening mee dat wij een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 maanden huur vragen.

Recht om te weigeren
Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. MVGM behoudt zich het recht voor om potentiële klanten -zonder opgave van redenen- voor een specifieke woning te weigeren.

Valsheid in geschrifte
Indien aspirant huurder(s) vervalste documenten aanleveren om in aanmerking te komen voor een huurwoning, is MVGM genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie wegens Valsheid in geschrifte (Artikel 225 van het Strafrecht).
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 885,- per maand Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 2018 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water en in centrum Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2028 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2019, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken SWK Garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 60,00 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Zonnepanelen
Route van naar J.G. Sandbrinkstraat 56, 3901 EZ Veenendaal

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.