Mijn favorieten

Aankoop makelaar in Veenendaal en Rhenen

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Heb jij een droomwoning op het oog? Misschien wel die fraaie hoekwoning in Petenbos, of dat strak en modern ogende appartement in Veenendaal West? Of die vrijstaande villa met ruime kavel in Rhenen? Een prachtige kans, maar hoe word jij eigenaar van zo’n mooi huis. Wij gaan er samen met jouw voor zorgen dat jij binnenkort op de bank neerploft in jouw droomwoning! Natuurlijk heb je jezelf al lang georiënteerd op Funda. De sfeer van de woningen proeven kan  uitgebreid via vele foto’s en plattegronden.  Heb je een geweldig huis gevonden dan is het tijd om bij ons aan te kloppen. Want lang niet alle zaken komen op Funda direct aan de oppervlakte. Kritisch de details onder de loep nemen, daar gaat het om. En daar heb jij onze ervaring voor nodig. Op zoek naar een enthousiaste en betrokken makelaar in Veenendaal of Rhenen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.
 

Onze makelaar adviseerd je over reële aankoopprijs

Wij adviseren je vervolgens over een reële aankoopprijs en bespreken met jou de strategie. Als geen ander kennen wij de lokale woningmarkt in Veenendaal, Rhenen en omstreken. Dat is jouw voordeel in onderhandelingen die wij als makelaar voor jou voeren met de verkopende partij. Samen hebben we maar één doel voor ogen: jouw droomhuis zo voordelig mogelijk en tegen de beste voorwaarden aankopen!


Aankoopbegeleiding als totaalconcept

Maar hier houdt onze betrokkenheid en begeleiding als jouw makelaar niet op. Wij controleren de koopakte voor je en nemen deze samen met jou door. Ook zijn wij aanwezig bij de inspectie van de woning op de transportdatum en begeleiden je bij de notaris. Aankoopbegeleiding is bij ons een totaalconcept.

Dromen, durven en uiteindelijk ook wonen: laat dat maar aan ons over!