Mijn favorieten

De aankoop van uw woning

Heeft u een droomwoning op het oog?

Misschien wel die fraaie hoekwoning in Petenbos, of dat strak en modern ogende appartement in Veenendaal West? Of die vrijstaande villa met ruime kavel in Rhenen? Een prachtige kans, maar hoe wordt u eigenaar van zo’n mooi huis. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat u binnenkort op de bank neerploft in uw droomwoning! Natuurlijk heeft u zich al lang georiënteerd op Funda . De sfeer van de woningen proeven kan daar uitgebreid via vele foto’s en informatie. Nu is het tijd om bij ons aan te kloppen. Want lang niet alle zaken op Funda komen direct aan de oppervlakte. Kritisch de details onder de loep nemen, daar gaat het om. En daar heeft u onze ervaring voor nodig. Op zoek naar een enthousiaste en betrokken makelaar in Veenendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Reële aankoopprijs

Wij adviseren u vervolgens over een reële aankoopprijs en bespreken met u de strategie. Als geen ander kennen wij de lokale woningmarkt in Veenendaal, Rhenen en omstreken. Dat is uw voordeel in onderhandelingen die wij als makelaar voor u voeren met de verkopende partij. Samen met u hebben we maar één doel voor ogen: uw droomhuis zo voordelig mogelijk en tegen de beste voorwaarden aankopen!


Aankoopbegeleiding als totaalconcept

Maar hier houdt onze betrokkenheid en begeleiding als uw makelaar niet op. Wij controleren voor u de koopakte en nemen deze samen met u door. Ook zijn wij aanwezig bij de inspectie van de woning op de transportdatum en begeleiden u bij de notaris. Aankoopbegeleiding is bij ons een totaalconcept.

Dromen, durven en uiteindelijk ook wonen: laat dat maar aan ons over!