Mijn favorieten

Hypotheken

‘Stap voor stap naar een hypotheek die bij u past’

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat u vaak doet, maar uiteindelijk onvermijdelijk bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Daarom vinden wij het belangrijk om u vooraf goed te informeren.


Uw wensen inventariseren

Door uw ideeën en wensen met onze kennis en ervaring te combineren, komen we gezamenlijk tot een beter advies. Het financiële plaatje en de daaraan gekoppelde mogelijkheden, zijn in dit stadium van groot belang en uiteindelijk onvermijdelijk. Wij vinden het belangrijk om uw persoonlijke behoeften, wensen en financiële situatie boven water te krijgen en ondersteunen u daar graag bij.


Oriënteren met het Rabobank Hypotheekdossier

Met het Rabobank Hypotheekdossier berekent u in 30 minuten hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomensgegevens en wat de bijbehorende maandlasten zijn. Dit kunt u zelf thuis doen of samen met één van onze adviseurs tijdens een oriëntatiegesprek. Door met de variabelen te ‘spelen’, ziet u welke invloed uw eventuele keuzes hebben op de maandlasten. U krijgt zo een goed overzicht van de opbouw en maandlasten (bruto/netto) gedurende de looptijd van de hypotheek die bij u past.
 
Lees meer over het Rabobank Hypotheekdossier en maak direct uw dossier aan.
 

Liever persoonlijk contact?

Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs. 

Rabobank Vallei en Rijn­
(0318) 660 661
info@vr.rabobank.nl 
www.rabobank.nl/vr


­