Mijn favorieten

Hypotheken

Financieel voordeel en de zekerheid dat al uw zaken goed geregeld zijn

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek is leuk en spannend, maar ook ingewikkeld en complex. Je moet in korte tijd veel beslissingen nemen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Bij het financieren van een huis of verbouwing hoort dan ook een goed financieel plan. 

Dit geldt echter ook bij het oversluiten van uw hypotheek of bij het einde van uw rentevaste periode. Naast uitleg over de verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes brengen wij voor u ook de diverse financiële risico’s in beeld. Zo kunt u een hypotheekvorm kiezen die past bij uw persoonlijke situatie nú en in de toekomst. Onze hulp betekent voor u een financieel voordeel en de zekerheid dat al uw zaken goed geregeld worden.


De aankoop van uw woning

Het kopen van een huis doet u meestal maar een paar keer in uw leven. Een leuke, spannende tijd. Maar ook ingewikkeld. In korte tijd moeten belangrijke beslissingen worden genomen die verstrekkende gevolgen hebben. Wij willen daarom voor u meer zijn dan alleen een hypotheekadviseur tijdens deze uitdagende periode. 

Dagelijks zijn we intensief betrokken bij aankooptrajecten. We volgen het aanbod van producten en bijbehorende fiscale en juridische ontwikkelingen op de voet. We streven ernaar om altijd en overal van op de hoogte te zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Een netwerk van partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een woning. Denk aan notarissen, makelaars, bouwtechnisch inspecteurs, accountants, fiscalisten en echtscheidingsmediators. Ons netwerk gebruiken we om u nog beter van dienst te zijn


­Bereken zelf

We bieden u graag, in samenwerking met onze partner Nationale Hypotheekbond, een aantal online tools aan waarmee u eenvoudig zelf enkele berekeningen kan uitvoeren. Hou er rekening mee dat deze berekeningen indicatief zijn en het altijd raadzaam is een afspraak te maken zodat deze indicatieve berekening voor u gepersonaliseerd kan worden.
 
Bereken hypotheek : Een snelle indicatie van uw maximale hypotheek en woonlasten.
Hypotheekcheck : Bereken mogelijke besparingen op uw huidige hypotheek.
Huren naar kopen : Wat kunt u kopen voor uw huidige huurprijs?


Van Zon & OPartners