Mijn favorieten

Hypotheken

Financieel voordeel en de zekerheid dat al uw zaken goed geregeld zijn

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek is leuk en spannend, maar ook ingewikkeld en complex. Je moet in korte tijd veel beslissingen nemen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Bij het financieren van een huis of verbouwing hoort dan ook een goed financieel plan. 

Dit geldt echter ook bij het oversluiten van uw hypotheek of bij het einde van jouw rentevaste periode. Naast uitleg over de verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes brengen wij voor jou ook de diverse financiële risico’s in beeld. Zo kan je een hypotheekvorm kiezen die past bij jouw persoonlijke situatie nú en in de toekomst. Onze hulp betekent voor jou een financieel voordeel en de zekerheid dat al jouw zaken goed geregeld worden.


De aankoop van jouw woning

Het kopen van een huis doe je meestal maar een paar keer in je leven. Een leuke, spannende tijd. Maar ook ingewikkeld. In korte tijd moeten belangrijke beslissingen worden genomen die verstrekkende gevolgen hebben. Wij willen daarom voor jou meer zijn dan alleen een hypotheekadviseur tijdens deze uitdagende periode. 

Dagelijks zijn we intensief betrokken bij aankooptrajecten. We volgen het aanbod van producten en bijbehorende fiscale en juridische ontwikkelingen op de voet. We streven ernaar om altijd en overal van op de hoogte te zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Een netwerk van partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een woning. Denk aan notarissen, makelaars, bouwtechnisch inspecteurs, accountants, fiscalisten en echtscheidingsmediators. Ons netwerk gebruiken we om jou nog beter van dienst te zijn.

Een eerste gesprek met een financieel adviseur is gratis en vrijblijvend.
Bel 0318-542477 en maak een afspraak om jouw persoonlijke wensen te toetsen.