Mijn favorieten

Taxaties

Erik van Dijk is beëdigd en ‘Register Makelaar-Taxateur’ . Als gecertificeerde makelaar staan wij zodoende geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en kunnen wij officiële taxaties verrichten voor diverse doeleinden en vele opdrachtgevers in een straal van 20 km rond Veenendaal.
 

Wanneer moet ik mijn huis laten taxeren?

Er kunnen diverse redenen zijn om uw woning te laten taxeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:  voor de aanvraag van een financiering, tijdens de afwikkeling van een nalatenschap of voor het afsluiten van een verzekering. Een taxatie is complex en veel meer dan slechts een optelsom. Factoren die hierbij een duidelijke rol spelen zijn o.a. de locatie, de huidige marktsituatie en de bouwtechnische staat waarin de woning verkeerd zijn van grote invloed bij het bepalen van de juiste waarde.
 

Wie kloppen bij ons aan?

Particulieren, maar ook professionele partijen als banken en hypotheekinstellingen. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen een taxatierapport waarop u kunt bouwen. Als particulier kunt u ons daarnaast ook inschakelen voor een taxatie ten behoeve van een second opinion. Dit is wel zo fijn als u twijfelt en op zoek bent naar dat stukje zekerheid.