Mijn favorieten

De verkoop van uw woning

­

­Bij de verkoop van jouw woning komt heel wat kijken. Logisch dus dat jij professionele begeleiding zoekt. De waarde bepalen, de woning presenteren bij een groot publiek, bezichtigingen, onderhandelen, de koopakte en de oplevering zijn zomaar wat zaken waar jij niet dagelijks mee te maken hebt. Wij ontzorgen jou van A tot Z en halen op alle gebieden het maximale uit je huidige woning. Wij zijn jouw  makelaar in Veenendaal en Rhenen.
 
De presentatie van jouw woning is een vak apart en dit lichten wij graag nader toe. Aanwezig zijn op vele fronten en een proactieve houding zijn de sleutelwoorden in deze fase, zaken die voor ons vanzelfsprekend  zijn.
 

1. Verkoopbrochure

Wij stellen een professionele en uitgebreide verkoopbrochure samen van jouw woning, die bij woningzoekenden onder de aandacht wordt gebracht.
 

2. Etalage

Wij presenteren jouw woning duidelijk en verzorgd in meerdere etalages op druk bezochte locaties, namelijk op onze eigen kantoor aan de Kerkewijk en in de etalage van de Rabobank in Veenendaal-Centrum.


3. www.vandijkvanessen.nl

Jouw woning wordt  uiteraard prachtig gepresenteerd op deze uitstekend bezochte website.


4. Funda

Als NVM makelaar presenteren wij jouw woning uitgebreid op Funda . Dit is verreweg de meest populaire website onder woningzoekenden.


5. Sociale media

Ons aanbod wordt ook gepromoot via sociale media zoals Facebook, Instagram , Twitter en Youtube 
 

Ontzorgen van A tot Z

Wij bezichtigen en onderhandelen namens jou, natuurlijk in goed overleg. Ook maken wij de koopovereenkomst op met indien noodzakelijk aanvullende bepalingen. Ook de eindoplevering, de administratieve afwikkeling en de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris worden door ons begeleid. Jouw huis verkopen? Wij ontzorgen je van A tot Z.