Mijn favorieten

De verkoop van uw woning

­

­Bij de verkoop van uw woning komt heel wat kijken. Logisch dus dat u professionele begeleiding nodig heeft. De waarde bepalen, uw woning zo divers mogelijk presenteren, bezichtigingen, onderhandelen, de koopakte en de oplevering zijn zomaar wat zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Wij ontzorgen u van A tot Z en halen op alle gebieden het maximale uit uw huidige woning. Wij zijn uw makelaar in Veenendaal.
 
De presentatie van uw woning is een vak apart en dit lichten wij graag nader toe. Aanwezig zijn op vele fronten en een proactieve houding zijn de sleutelwoorden in deze fase, zaken die voor ons een tweede natuur zijn.
 

1. Verkoopbrochure

Wij stellen van uw woning een professionele en uitgebreide verkoopbrochure samen, die bij woningzoekenden onder de aandacht wordt gebracht.
 

2. Etalage

Wij presenteren uw woning duidelijk en verzorgd in meerdere etalages op druk bezochte locaties, namelijk op onze eigen kantoor aan de Kerkewijk en in de etalage van de Rabobank in Veenendaal-Centrum.


3. www.vandijkvanessen.nl

De gehele verkoopbrochure komt uiteraard op deze uitstekend bezochte website te staan.


4. Funda

Als NVM makelaar in Veenendaal presenteren wij uw woning uitgebreid op Funda . Dit is verreweg de meest populaire website onder woningzoekenden.


5. Sociale media

Ons aanbod wordt ook gepromoot via sociale media zoals Facebook, Instagram , Twitter en Youtube .
 

Ontzorgen van A tot Z

Wij bezichtigen en onderhandelen namens u, natuurlijk in goed overleg. Ook maken wij de koopovereenkomst op en indien noodzakelijk aanvullende bepalingen. Ook de eindoplevering, de administratieve afwikkeling en de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris worden door ons begeleid. Uw huis verkopen? Wij ontzorgen u van A tot Z.