Mijn favorieten

Makelaar Veenendaal / Makelaar Rhenen

Als makelaar in  Veenendaal en Rhenen staan wij al meer dan 24 jaar voor onze klanten klaar. De jarenlange ervaring, lokale kennis van de woningmarkt en ons waardevolle netwerk zijn een toegevoegde waarde als jij een huis wilt verkopen of juist een woning wilt kopen. Het kopen of verkopen van een woning is iets dat de meeste mensen hooguit een paar keer in hun leven doen. Wij zijn hier elke dag mee bezig en zetten ons elke keer vol enthousiasme en passie in om voor jou de beste deal te krijgen. Appartementen, tussenwoningen, twee-onder-een kap of vrijstaande huizen: Van Dijk - Van Essen is jouw makelaar in Veenendaal en Rhenen. Wij zijn er als makelaar voor iedereen! . Wij zetten ons voor elke aankoop- of verkoopopdracht maximaal in, met dezelfde passie en met de grootst mogelijke aandacht. Wil je goede begeleiding en een makelaar die écht voor jou in actie komt? Wij stoppen pas als het doel bereikt is!

Het kopen en verkopen van een huis is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Het team van Van Dijk Van Essen Makelaars Veenendaal met ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers staat ook voor jou klaar om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. 

TWIJFEL NIET, BEL OF MAIL ONS EN DAAG ONS MAAR UIT!
Vrijblijvend advies of concreet een opdracht, je ervaart binnen no-time wat ‘Makelaardij 2.0’ precies inhoudt. Wij begrijpen als geen ander wat verwacht wordt vandaag de dag. De lokale woningmarkt in en om Veenendaal kent voor ons geen geheimen en wij laten je daar graag van profiteren. Open en eerlijke communicatie, een waardevol netwerk en vooral ons enthousiasme zorgen voor uitstekende resultaten.

ONZE SPECIALISMEN:
- succesvol verkopen van jouw woning (verkoopmakelaar)
- begeleiding bij de aankoop van jouw droomhuis (aankoopmakelaar)
- taxeren voor bijvoorbeeld de hypotheek, belastingdienst en nalatenschap

DIVERSE CERTIFICERINGEN:
- NVM Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Vastgoeddeskundigen
- VastgoedCert Register Makelaar Taxateur
- NRVT Nederlands Register Vastgoed Taxateur
- NWWI Nederlands Woning Waarde Instituut

Hiermee ben je verzekerd van een hoog niveau dienstverlening waar respect, tijd en aandacht voor de klant en vooral liefde voor ons vak centraal staat. Graag maken we een vrijblijvende afspraak voor bijvoorbeeld de verkoop of aankoop van jouw woning.
Dat gesprek kost je helemaal niets!