Mijn favorieten

Landelijke Open Huizen Dag

Zaterdag 7 april vindt de 20e landelijke NVM Open Huizen Dag plaats. Dat er minder woningen aan de open huizen dag meedoen is logisch, omdat er veel minder woningen in aanbod staan. Toch is het nog steeds een kwart van de te koop staande woningen die meedoen. Er zijn voldoende verkopers die dankbaar gebruik maken van deze halfjaarlijkse dag.
 

De week voorafgaand aan 7 april zet de NVM weer volop in om de NVM Open Huizen Dag tot een succes te maken.

Een overzicht:
Langs de diverse snelwegen hangen billboards in het teken van NVM Open Huizen Dag.

Drukwerk
NVM adverteert en zorgt voor content-activiteiten in diverse landelijke- en regionale dagbladen over de NVM Open Huizen Dag. In Veronica Magazine is een ‘NVM Open Huizen Dag spel’ verschenen. Deelnemers vinden hun droomhuis via de NVM Open Huizen Dag. Deelnemers van dit spel moeten aangeven waar het droomhuis van 12 bekende Nederlanders staat. Het spel is te spelen via de site van Veronica, NU.nl en funda. Hiermee maken zij kans op een prachtig beveiligingscamerasysteem.

Radio
In de week voorafgaand aan 7 april passeert de radiospot op Radio 1, Radio 2, BNR en op Q-Music.

Internet
Via funda en NU.nl, maar ook via de websites van kranten (o.a. Telegraaf en NRC) wordt er reclame gemaakt voor de NVM Open Huizen Dag. Ook zal er op deze sites veel redactionele aandacht zijn m.b.t. de NVM NVM Open Huizen Dag. Facebook, Instagram en Twitter worden daarnaast ook gebruikt, waarbij via gesponsorde berichten de doelgroep wordt bereikt.

(bron: NVM)