Mijn favorieten

Start Verkoop De Leeftuin

Houd je van het buitenleven? Op wooneiland F in de Veenderij, het zuidelijke deel van Veenendaal Oost, komt een nieuwbouwplan met een eigen unieke uitstraling: De Leeftuin. Stoere woningen met een heerlijke veranda of tuinkamer. Leve het buitenleven!

Diverse typen woningen
De Leeftuin bestaat uit grote rijwoningen in diverse uitvoeringen. Je kunt ook kiezen uit twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en een ‘special’ met liefst vier woonlagen. Het materiaalgebruik is van hoge kwaliteit en geeft de woningen een natuurlijke en robuuste uitstraling. De verschillende kappen en de speelse opzet geven het nieuwbouwplan een sfeervolle en bijzondere uitstraling.

Stoere look, eigen identiteit
De woningen hebben een stoere look. Elk huis heeft bovendien een eigen identiteit die past in het geheel. Een aantal huizen is wit gekeimd. Deze huizen vormen een fraai geheel met de andere woningen, die zijn opgetrokken uit metselwerk van verschillende kleuren.

Met veranda of tuinkamer
Elk huis krijgt een veranda of tuinkamer. Een heerlijke ruimte die de tuin verbindt met de woonkamer. In de zomer kun je hier lekker lang tafelen met familie en vrienden. En in de winter is het genieten van een kop warme chocolademelk bij de buitenhaard of de winter-BBQ. Het buitenleven is heerlijk!

Zeer energiezuinig
De woningen zijn energieneutraal, hebben geen gasaansluiting en zijn inclusief zonnepanelen.

Start verkoop
Op zaterdag 24 maart 2018 organiseren we de start verkoop bij I-centrum Veenendaal Oost. Tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf die dag inschrijven voor een woning. Klik hier om op de hoogte te blijven!