Mijn favorieten

5 koopwoningen, nieuwbouwproject De Spil

Tussen het centraal station en het centrum van Veenendaal wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd met in totaal 5 koopwoningen. Dit project bestaat uit 2-onder-1 kap woningen en 3-onder-1 kapwoningen gelegen aan de Lindenlaan en de Acacialaan te Veenendaal.
De groene woonomgeving is rustig, kindvriendelijk en zeer centraal. Het centraal station en het gezellige centrum van Veenendaal zijn beide op loopafstand. Ook zijn er verschillende uitvalswegen, scholen en sportfaciliteiten in de nabije omgeving. Hier ervaart u de rust van een gezellige woonwijk en u kunt diverse kanten uit om de drukte op te zoeken. 


Eigentijds Design

Niet alleen de opzet van de locatie maar ook de architectuur draagt bij aan het dorpse karakter van de Spil te Veenendaal. Zo staat de verkaveling garant voor een optimale leefruimte en grenst uw kavel aan de achterzijde aan een binnenterrein van waaruit parkeren op eigen terrein mogelijk is. De klassieke vormgeving, de toepassing van de fraaie jaren ’30 stijlelementen en het gebruik van de warme kleuren baksteen geven de woningen meteen al een authentieke uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit en de duurzaamheid van de gebruikte materialen verzekeren u van een zorgeloos wooncomfort. De woningen voldoen aan alle denkbare wensen op ruimtegebied. Een ruime living met halfopen keuken op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare ruimte op de tweede verdieping bieden u een heerlijke plek om te leven.
 


Wij zijn gestart met de verkoop van een kleinschalig nieuwbouwplan 'De Spil'. Het gaat om krakterestieke twee-onder-één-kap-woningen, hoekwoningen en een middenwoning. Opvallend zijn de royale tuinen in de rustige straten. Bovendien zijn alle centrumvoorzieningen op loopafstand bereikbaar. Reserveer nu het bouwnummer van jouw keuze!

Onderstaand de verkoopprijzen van de betreffende bouwnummers:
Bouwnummer 1                     € 290.000,= v.o.n.
Bouwnummer 2                     € 299.000,= v.o.n.
Bouwnummer 3                     € 275.000,= v.o.n.
Bouwnummer 4                     € 257.500,= v.o.n.
Bouwnummer 5                     € 285.000,= v.o.n.

Neem contact op met ons kantoor voor nadere informatie. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318-542477 of per email info@vandijkvanessen.nl