Mijn favorieten

De Weverij 19 stadsvilla's in Veenendaal

"De Weverij" 19 ruime stadsvilla's aan de rand van het centrum van Veenendaal.  Inschrijfformulier De Weverij

 

 

 

 

 

 

 

 

Het plan De Weverij ligt aan de westzijde van het centrum van Veenendaal op steenworp afstand van de binnenstad. Het stedelijke ontwerp van KAW architecten bestaat uit een tweetal woningblokken. Het rechte blok, genaamd ‘Silas’ bestaat uit tien woningen. Het gebogen blok ‘Angora’ bestaat uit negen woningen. De royale achtertuinen liggen gunstig op het zuid-oosten. Elke woning heeft een parkeerplaats en een berging op eigen terrein.

Deze ideale geografische ligging staat garant voor korte reistijden. Of u nou met de auto of met het openbaar vervoer reist: uw bestemming is nooit ver weg. Het NS-station Veenendaal Centrum ligt op enkele minuten fietsen. Vanaf dit station zijn er directe verbindingen met Amsterdam centraal en Utrecht centraal. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in het centrum van Veenendaal. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. Via de rondweg bent u binnen enkele minuten op de snelweg. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Door de centrale ligging in Nederland, met toegang tot belangrijke hoofdwegen, is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor iedereen.

De wijk is ruim opgezet en u vindt de voorzieningen die u nodig heeft vlakbij huis. Op enkele minuten afstand ligt het Zwembad de Vallei, met binnen- en buitenbaden en daarnaast bevinden zich diverse sportverenigingen. Het levendige centrum van Veenendaal biedt voldoende mogelijkheden om gezellig te winkelen, lekker te eten en wat te drinken. Maar ook kunt u naar de film in het plaatselijke filmhuis, het theater of genieten van de vele evenementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor  Tel. 0318-542477