Mijn favorieten

Verscherpte werkwijze in verband met Corona virus

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet bekend heeft gemaakt ter bestrijding van het Corona-virus hebben ook wij onze werkwijze verscherpt. 
Gezien de richtlijnen van het kabinet, het RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen plaatsvinden. Echter, onder stringente voorwaarden.

Om verdere verspreiding tegen te gaan, zullen wij fysieke contacten zoveel mogelijk uitsluiten.
Dit betekend dat wij bij bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen volgen.
  • geen handen schudden
  • vaak handen wassen
  • hoesten en niesen in de elleboog
  • gebruik papieren zakdoekje
  • anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.
Om het aantal fysieke contacten te beperken zal alles wat digitaal of telefonisch kan, ook op die wijze afgehandeld worden.
Bezichtigingen gaan door en vinden plaats met 1 makelaar en maximaal 2 kijkers. De verkoper is hierbij niet aanwezig.
Vooraf nemen wij op de dag zelf contact op met kopers en verkopers of de bezichtiging door kan gaan. Dit om iedereen ervan te verzekeren dat er geen sprake is van eventuele griepverschijnselen.

Waardebepalingen, taxaties en verkoopgesprekken op locatie gaan door met de makelaar mits geen van de partijen verschijnselen van griep vertonen.
De NVM heeft de Open Huizen Dag van 28 maart geannuleerd. Ook wij hebben daarom besloten om in maart geen Open Huis te houden.

Wij gaan er vanuit hiermee de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en het risico op verdere uitbraak te voorkomen.