Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Dijk van Essen Makelaars

Erik van Dijk
Erik van Dijk
Makelaar RMT
Erik van Dijk is de eigenaar/directeur en is al vanaf 1994 werkzaam in de makelaardij. Is door zijn grote netwerk een bekend gezicht in Veenendaal en zijn handelsmerken worden door zijn klanten positief ontvangen: de enthousiaste en stabiele adviseur met een schat aan ervaring. Staat in het weekend graag in de keuken om zijn vrienden te voorzien van de lekkerste maaltijden en natuurlijk krijgt ook zijn gezin de nodige aandacht. ‘Werk en geniet’, zegt hij zelf altijd. En dat merkt iedereen die met hem werkt direct.
Manon Berendsen
Manon Berendsen
Secretaresse
Manon Berendsen is als secretaresse al een aantal jaar betrokken bij het kantoor en heeft haar plek helemaal gevonden. De afwisseling, de sociale contacten en ook Funda: geen dag is voor haar hetzelfde. Hangt de telefoon pas op als de klant écht geholpen is en denkt ook graag mee. In haar vrije tijd is zij even actief als berustend. De wereld afreizen, sporten, modellenwerk, maar ook relaxen op de bank met een goede serie of film. ‘Geniet van het leven, elke dag weer opnieuw.’
Bart van Dijk
Bart van Dijk
Assistent RMT
Bart van Dijk is als Assistent Register Makelaar Taxateur sinds 2017 bij het kantoor betrokken. Als spin in het web pakt hij allerlei zaken op en streeft hij naar optimale customer service. Met zijn positieve instelling probeert hij elke dag weer succesvol af te sluiten. Naast het werk houdt hij ervan om op de mountainbike door de Prattenburgse bossen te crossen. In het weekend is hij regelmatig langs de sportvelden te vinden om zijn zoons aan te moedigen.Verder geniet hij naast zijn gezin van koken en reizen.
Eveline van Dijk - Walstra
Eveline van Dijk - Walstra
Medewerker binnendienst