Mijn favorieten

Gewoon voor iedereen... Dus ook voor u!

Dé makelaar voor iedereen

Van prachtige starterswoningen tot vrijstaande droomhuizen uit het topsegment. Eén ding is overduidelijk: Van Dijk – Van Essen makelaars is in Veenendaal en Rhenen dé makelaar voor iedereen. Niet voor niets vertrouwen vele opdrachtgevers ons de verkoop van hun woning toe. Die eerste echte koopwoning of die belangrijke plek waar het samenwonen ooit begonnen is. Waar misschien wel kinderen ter wereld kwamen. Die vertrouwde plek waar zoveel moois heeft plaatsgevonden, gaat nu toch ingeruild worden voor een andere woonruimte.

 

Uw woning in goede handen

Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol uw woning is en alleen al daarom zetten wij net dat stapje extra voor u. Uw woning is bij ons in goede handen en wij zorgen er samen met u voor dat de gewenste prijs bereikt wordt. Wij weten waar het huidige tijdperk om vraagt en u plukt daar de vruchten van. Dit is het makelaarskantoor van nu én van de toekomst: hier ondervindt u wat 'Makelaardij 2.0' betekent!
 

Van woningaanbod tot hypotheekadvies

Maar misschien kijkt u ook alvast voorzichtig naar uw nieuwe droomwoning. Op deze website kun u natuurlijk direct in ons actuele woningaanbod duiken, maar ook voor taxaties bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast is onze nauwe samenwerking met bekwame hypotheekadviseurs een schot in de roos gebleken, waar onze klanten direct profijt van hebben. Hypotheekadvies op maat is dichterbij dan u denkt.


Maak vandaag nog kennis met Van Dijk - Van Essen makelaars

Twijfelen is niet nodig, pak de telefoon en daag ons maar uit. Vrijblijvend advies of een concrete opdracht maakt geen verschil. Iedereen krijgt hier de passie en aandacht die zo nodig is. Wij kennen de ontwikkelingen in de markt op ons duimpje, weten hoe belangrijk helder en eerlijk communiceren is en… komen voor u in actie!

 

Omdat iedereen het beste resultaat verdient

Van Dijk - Van Essen makelaars is al sinds 1992 een middelgroot NVM-makelaarskantoor met enthousiaste en ervaren medewerkers opererend vanuit een modern uitgerust kantoor op een uitstekende zichtlocatie nabij het centrum van Veenendaal. Door de realistische visie op de woningmarkt en heldere werkwijze heeft het kantoor een grote en vaste klantenkring weten op te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen, alsmede in het verrichten van taxaties.