Mijn favorieten

Gewoon voor iedereen... Dus ook voor u!

Dé makelaar voor iedereen

Van prachtige starterswoningen tot vrijstaande droomhuizen uit het topsegment. Eén ding is overduidelijk: Van Dijk – Van Essen makelaars is in Veenendaal en Rhenen dé makelaar voor iedereen. Niet voor niets vertrouwen vele opdrachtgevers ons de verkoop van hun woning toe. Die eerste echte koopwoning of dat appartement  waar je voor het eerrst samen woonde. Dat prachtige huis waar misschien wel kinderen ter wereld kwamen. Die vertrouwde plek waar zoveel moois heeft plaatsgevonden, ga je misschien verkopen. Dat kan omdat bijvoorbeeld  je gezinssituatie veranderd of omdat je woonwensen veranderen.
Maak een afspraak om jouw woonwensen te bespreken, wij helpen jouw plannen te realiseren!

 

Jouw woning in goede handen

Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol jouw woning is en alleen al daarom zetten wij net dat stapje extra voor jou. De verkoop van jouw woning is bij ons in goede handen wij zorgen ervoor dat de woning wordt verkocht. Wij weten waar de  huidige tmarkt om vraagt en jij plukt daar de vruchten van. Dit is het makelaarskantoor van nu én van de toekomst !
 

Van woningaanbod tot hypotheekadvies

Maar misschien kijk je ook alvast voorzichtig naar jouw nieuwe droomwoning. Op deze website kan je natuurlijk direct in ons actuele woningaanbod duiken, maar ook voor taxaties ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast is onze nauwe samenwerking met bekwame hypotheekadviseurs een schot in de roos gebleken, waar onze klanten direct profijt van hebben. Hypotheekadvies op maat is dichterbij dan je denkt.


Maak vandaag nog kennis met Van Dijk - Van Essen makelaars

Pak de telefoon en daag ons maar uit. Vrijblijvend advies of een concrete opdracht maakt geen verschil. Iedereen krijgt hier de passie en aandacht die zo nodig is. Wij kennen de ontwikkelingen in de markt op ons duimpje, wij weten hoe belangrijk helder en eerlijk communiceren is en… wij komen graag voor jou in actie!

 

Omdat iedereen het beste resultaat verdient

Van Dijk - Van Essen makelaars is al sinds 1992 een middelgroot NVM-makelaarskantoor met enthousiaste en ervaren medewerkers opererend vanuit een modern uitgerust kantoor op een uitstekende zichtlocatie nabij het centrum van Veenendaal. Door de realistische visie op de woningmarkt en heldere werkwijze heeft het kantoor een grote en vaste klantenkring weten op te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen en  in het verrichten van taxaties.