Mijn favorieten

Ons werkgebied als makelaar in Veenendaal en Rhenen

Van Dijk Van Essen Makelaars  is al jaren een begrip in Veenendaal en Rhenen. De woningmarkt in deze regio kent voor ons  geen geheimen meer. In de regio Veenendaal en Rhenen begeleiden we onze klanten bij  de aan - en/of  verkoop van bestaande bouw, nieuwbouw, taxaties of geven wij gewoon advies..

Ook voor taxaties ben je bij ons aan het juiste adres. Als gecertificeerde makelaar-taxateur staan wij geregistreerd bij het NRVT - Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en de  Stichting VastgoedCert. Hierdoor kunnen wij officiële taxaties verrichten voor diverse doeleinden en vele opdrachtgevers in een straal van 20 km rond Veenendaal.
 

Wij begeleiden je van A tot Z naar die ene nieuwe woning, jouw droomhuis! 

 

Wonen in Veenendaal

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe ligt het levendige Veenendaal. Een uniek gelegen woonplaats in de Zuidelijke Gelderse Vallei nabij de Nederrijn. Het is daarom geen verrassing dat het voormalige veendorp meerdere malen is verkozen tot de Groenste Stad van Nederland. De ruim 65.000 inwoners tellende gemeente wordt steeds mooier. Het centrum wordt volop vernieuwd en krijgt een eigentijdse en open uitstraling. Terwijl u door het centrum loopt valt op dat oud en nieuw in Veenendaal hand in hand gaan. Oude gebouwen krijgen een nieuwe bestemming en nieuwe gebouwen geven een knipoog naar het rijke verleden. Er is in Veenendaal genoeg te doen. Aangenaam winkelen bijvoorbeeld. De meer dan 300 winkels liggen dicht bij elkaar en zijn deels overdekt. Daarnaast kent de stad een gezellig en bruisend uitgaansleven door het gevarieerde horeca-aanbod. Veenendaal kent ook een rijk verenigingsleven. De bereikbaarheid van Veenendaal is door de ligging aan de Rijksweg A12 uitstekend te noemen. Het centrum van Utrecht is per auto in een half uur te bereiken, met het openbaar vervoer zelfs nog sneller. Veenendaal, een dorp met stadse allure!
 

Wonen in Rhenen

Trots torent de Cuneratoren boven de bebouwing van de historische benedenstad aan de oevers van de Nederrijn uit. De hoger gelegen bovenstad die grenst aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug biedt een schitterend uitzicht over de rivier en het achterliggende groene landschap. Rhenen is één van de oudste en mooiste steden van de provincie Utrecht. Gelegen temidden van een ongekend prachtige natuur waar u op de fiets of al wandelend van kunt genieten.
Het historische stadscentrum kent een gevarieerd winkelaanbod, diverse boetieks en winkels waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen, gezellige kroegjes, eethuisjes en restaurants. Ook op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en gezondheidszorg biedt Rhenen haar ruim 19.000 inwoners alles wat ze zich maar wensen kunnen. Rhenen is een stad met een rijk militair verleden, fantastische recreatiegebieden, culinaire hoogstandjes en natuurlijk Ouwehands dierenpark. Hier is het ontspannen voor jong en oud!