Binnenkort te koop Veenendaal

Binnenkort te koop Veenendaal

Naast het woning aanbod dat op onze eigen website en op Funda staat, zijn wij voortdurend bezig met nieuw woningaanbod in Veenendaal en omstreken. Tijdens de periode tussen de inverkoopname en onze uitgebreide presentatie online worden deze woningen als vooraankondiging op deze pagina geplaatst als “Binnenkort te koop Veenendaal” .

Op dit moment hebben we nog steeds te maken met een enorme krapte op de woningmarkt en woningen worden nog steeds snel verkocht. Het is dan vaak ook erg lastig om in deze tijd een geschikte woning te vinden en er ook nog eens op tijd bij te zijn. Van Dijk – Van Essen makelaars is je hierbij graag van dienst. Kijk daarom ook naar onze mogelijkheden voor een zoekopdracht of lees meer over wat wij kunnen betekenen als aankoopmakelaar.

Vrijblijvend contact opnemen

Huizen te koop Veenendaal

Het complete woningaanbod staat niet direct op Funda. Wij zijn continue bezig met nieuwe panden. Op het moment dat wij een opdracht ontvangen moet er achter de schermen van alles geregeld worden. Voordat wij een woning online zetten gaan we aan de slag om een woning zo goed mogelijk te presenteren. In de tussentijd vermelden we de nieuwe woningen onder “Binnenkort te koop Veenendaal”. 

Blijf onze website daarom goed in de gaten houden, zo ben je vooraf al geïnformeerd voordat een woning op Funda staat. Stuur ons een berichtje als je tussen het aanbod “binnenkort te koop Veenendaal” een woning ziet die aansluit bij jouw wensen. Wij sturen jou dan als eerste de brochure zodra deze klaar is en bieden je de mogelijkheid om als eerste een bezichtiging te plannen. Zo blijf jij andere woningzoekers net een stapje voor!

Professioneel beeldmateriaal

In de tussentijd laten wij professionele foto’s, video, 360 foto’s en soms drone beelden maken door onze vakfotograaf. De woning wordt door ons ingemeten en de plattegronden worden door ons tekenbureau uitgewerkt in 2D en 3D. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de woning optimaal in beeld gebracht zal worden. Al deze beelden verwerken we in een luxe brochure en onze online presentaties.

Voorkom teleurstellingen en zorg dat je goed bent voorbereid. Wanneer je goed weet wat je financiële mogelijkheden zijn, heb je de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. Wij kunnen je helpen met een vrijblijvend financieel advies en of een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend contact opnemen

Binnenkort te koop Veenendaal: het aanbod

  • Tussenwoning met garage in de wijk Dragonder (aanvaarding 2e kwartaal 2024);
  • Hoekwoning met garage en diepe tuin in Petenbos;
  • Tweekapper met multifunctionele garage (60m²) in Veenendaal centrum;
  • Tweekapper met garage in de wijk Dragonder;
  • Appartement met groot terras in Petenbos.

Buiten het aanbod van woningen en appartementen die wij op onze eigen website en op Funda plaatsen, zijn wij continue bezig met nieuw woningaanbod in  Veenendaal en Rhenen. Voordat we het nieuwe aanbod online kunnen zetten maken wij een uitgebreide presentatie, in de tussenliggende periode worden deze woningen als vooraankondiging geplaatst als “Binnenkort te koop”. Om ook op de hoogte te zijn van nieuw woningaanbod in Veenendaal en Rhenen kan je via onze website een zoekopdracht plaatsen, dit is geheel kosteloos. In deze zoekopdracht kan je een aantal woonwensen kwijt die wij proberen te koppelen aan het nieuwe aanbod.

Nee, naast het woning aanbod dat op onze eigen website en op Funda presenteren, hebben wij ook altijd woningen in de ‘stille verkoop’. Stille verkoop wil zeggen dat de woning wel te koop staat, maar dat deze niet breed in de markt gezet wordt. Je zal deze woningen in Veenendaal en Rhenen dan ook niet op Funda of via sociale media vinden, ook staat er bij de woning geen TE KOOP bord in de tuin. Woningen in de stille verkoop worden slechts aan een selecte groep kandidaten kenbaar gemaakt. Er zijn dan ook vaak meer huizen te koop in Veenendaal en Rhenen dan dat je op het eerste gezicht ziet! 

Het complete woningaanbod staat niet direct op Funda. Wij zijn continue bezig met nieuwe panden. Op het moment dat wij een opdracht ontvangen moet er achter de schermen van alles geregeld worden. In de tussentijd vermelden we de nieuwe woningen onder “Binnenkort te koop”. Blijf onze website daarom goed in de gaten houden, zo ben je vooraf al geïnformeerd voordat een woning op Funda staat. Stuur ons een berichtje als je tussen het aanbod “binnenkort te koop” een woning ziet die aansluit bij jouw wensen. Wij sturen jou dan als eerste de brochure zodra deze klaar is en bieden je de mogelijkheid om als eerste een bezichtiging te plannen. Zo blijf jij andere woningzoekers net een stapje voor!

Van Dijk - Van Essen makelaars