Binnenkort te koop Rhenen

Binnenkort te koop Rhenen

Buiten het aanbod van woningen en appartementen die wij op onze eigen website en op Funda plaatsen, zijn wij continue bezig met nieuw woningaanbod in Rhenen en omliggende plaatsen. Voordat we het nieuwe aanbod online kunnen zetten maken wij een uitgebreide presentatie, in de tussenliggende periode worden deze woningen als vooraankondiging onderaan deze pagina geplaatst als “Binnenkort te koop Rhenen”.

Nog steeds hebben we te maken met een zeer krappe woningmarkt. Woningen worden nog steeds snel verkocht. Het is blijft dan ook erg lastig om in deze tijd een passende woning te vinden en er ook nog eens op tijd bij te zijn. Van Dijk – Van Essen makelaars je hierbij van dienst zijn. Informeer eens naar onze mogelijkheden voor een zoekopdracht of lees meer over wat wij als aankoopmakelaar voor jou kunnen betekenen.

Vrijblijvend contact opnemen

Huizen te koop Rhenen

Ons volledige woningaanbod staat niet meteen op Funda. Wij zijn altijd bezig met nieuwe huizen en appartementen. Nadat wij nieuw een opdracht hebben gekregen moet er achter de schermen veel geregeld worden. Voordat een woning online gepresenteerd kan worden, gaan we aan de slag om een woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. In de tijd tussen de opdracht en de feitelijke presentatie kan je de nieuwe woningen op onze site vinden onder “Binnenkort te koop Rhenen”. 

Als je onze website regelmatig in de gaten houdt, ben je als eerste geïnformeerd voordat een woning op Funda staat. Laat het ons weten wanneer je tussen het aanbod “binnenkort te koop Rhenen” een woning ziet die je graag wilt bezichtigen. Zodra de brochure klaar is ben jij de eerste die het weet en bieden wij je de mogelijkheid om als eerste een bezichtiging te plannen. Zo blijf jij andere woningzoekers net een stapje voor!

Presentaties

Voor onze presentaties laten wij professionele foto’s, video, 360 foto’s en soms drone beelden maken door onze vakfotograaf. De woning wordt door een van onze makelaars ingemeten, op basis van deze metingen laten wij ons tekenbureau de plattegronden in 2D en 3D uitwerken. Zo zorgen wij ervoor dat een woning optimaal in beeld gebracht zal worden. Alle beelden worden door ons verwerkt in een luxe brochure en onze online presentaties.

Voorkom teleurstellingen en zorg dat je goed bent voorbereid. Als je goed in kaart hebt wat je financiële mogelijkheden zijn, heb je de mogelijkheid om snel te schakelen. Wij staan voor je klaar met een vrijblijvend financieel advies en of een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend contact opnemen

Binnenkort te koop in Rhenen:

Nee, naast het woning aanbod dat op onze eigen website en op Funda presenteren, hebben wij ook altijd woningen in de ‘stille verkoop’. Stille verkoop wil zeggen dat de woning wel te koop staat, maar dat deze niet breed in de markt gezet wordt. Je zal deze woningen in Veenendaal en Rhenen dan ook niet op Funda of via sociale media vinden, ook staat er bij de woning geen TE KOOP bord in de tuin. Woningen in de stille verkoop worden slechts aan een selecte groep kandidaten kenbaar gemaakt. Er zijn dan ook vaak meer huizen te koop in Veenendaal en Rhenen dan dat je op het eerste gezicht ziet! 

Buiten het aanbod van woningen en appartementen die wij op onze eigen website en op Funda plaatsen, zijn wij continue bezig met nieuw woningaanbod in  Veenendaal en Rhenen. Voordat we het nieuwe aanbod online kunnen zetten maken wij een uitgebreide presentatie, in de tussenliggende periode worden deze woningen als vooraankondiging geplaatst als “Binnenkort te koop”. Om ook op de hoogte te zijn van nieuw woningaanbod in Veenendaal en Rhenen kan je via onze website een zoekopdracht plaatsen, dit is geheel kosteloos. In deze zoekopdracht kan je een aantal woonwensen kwijt die wij proberen te koppelen aan het nieuwe aanbod.

Het complete woningaanbod staat niet direct op Funda. Wij zijn continue bezig met nieuwe panden. Op het moment dat wij een opdracht ontvangen moet er achter de schermen van alles geregeld worden. In de tussentijd vermelden we de nieuwe woningen onder “Binnenkort te koop”. Blijf onze website daarom goed in de gaten houden, zo ben je vooraf al geïnformeerd voordat een woning op Funda staat. Stuur ons een berichtje als je tussen het aanbod “binnenkort te koop” een woning ziet die aansluit bij jouw wensen. Wij sturen jou dan als eerste de brochure zodra deze klaar is en bieden je de mogelijkheid om als eerste een bezichtiging te plannen. Zo blijf jij andere woningzoekers net een stapje voor!

Van Dijk - Van Essen makelaars