De verkoop van jouw woning

De verkoop van jouw woning

1. Verkoopbrochure

Wij stellen een professionele en uitgebreide verkoopbrochure samen van jouw woning, die bij woningzoekenden onder de aandacht wordt gebracht.

2. Zoekers

Ons kantoor heeft een groot relatienetwerk, wij hebben een mooi bestand met actuele zoekers.

3. Etalage

Wij presenteren jouw woning duidelijk en verzorgd in de etalage van ons makelalaarskantoor aan de Kerkewijk in Veenendaal.

4. www.vandijkvanessen.nl

Jouw woning wordt uiteraard prachtig gepresenteerd op deze uitstekend bezochte website.

5. Funda

Als NVM makelaar presenteren wij jouw woning uitgebreid op Funda . Dit is verreweg de meest populaire website onder woningzoekenden.

6. Sociale media kanalen

Ons aanbod wordt ook gepromoot via sociale media zoals FacebookInstagram , Twitter en Youtube 
 

Ontzorgen van A tot Z

Wij bezichtigen en onderhandelen namens jou, natuurlijk in goed overleg. Ook maken wij de koopovereenkomst op, met indien noodzakelijk aanvullende bepalingen. Ook de eindoplevering, de administratieve afwikkeling en de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris worden door ons begeleid. Jouw huis verkopen? Wij ontzorgen je van A tot Z.

­Bij het verkopen van jouw woning komt heel wat kijken. Logisch dus dat jij professionele begeleiding zoekt. De waarde bepalen, een volledig dossier samenstellen, de woning presenteren bij een groot publiek, bezichtigingen, onderhandelen, de koopakte en de oplevering zijn zomaar wat zaken waar jij niet dagelijks mee te maken hebt. Wij ontzorgen jou van A tot Z en halen op alle gebieden het maximale uit je huidige woning. Wij zijn jouw makelaar in Veenendaal en Rhenen.

De presentatie van jouw woning is een vak apart en dit lichten wij graag nader toe. Aanwezig zijn op vele fronten en een proactieve houding zijn de sleutelwoorden in deze fase, zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Van Dijk - Van Essen makelaars