Stille verkoop Rhenen

Stille verkoop Rhenen

Buiten de woningen die wij als aanbod op onze eigen website en op Funda presenteren, zijn er ook regelmatig woningen in de ‘stille verkoop Rhenen’. Stille verkoop houdt in dat een woning wel te koop is maar dat de woning niet uitgebreid in de markt wordt gezet. Woningen die in stille verkoop Rhenen staan zal je dan ook niet op Funda of via onze social media kanalen vinden, ook zal er bij de woning geen TE KOOP bord zichtbaar zijn.

Huizen en appartementen in de stille verkoop Rhenen worden door ons alleen aan een selecte groep kandidaten aangeboden. Meestal zijn er dan ook meer woningen te koop in Rhenen dan je zou denken! Wil jij ook op de hoogte blijven van “Stille verkoop Rhenen”, dan kan je via onze site kosteloos een zoekopdracht plaatsen. Binnen een zoekopdracht kan je een diverse woonwensen selecteren die wij proberen te matchen met ons aanbod.

Vrijblijvend contact opnemen

Makelaar Rhenen stille verkoop

Een woning kan om verschillende redenen als stille verkoop in Rhenen te koop staan.

  • Verkopers hebben een nieuwbouwwoning gekocht en deze is pas volgend jaar klaar;
  • Verkopers willen geen gedoe en niet twee keer verhuizen;
  • Verkopers willen hun huis of appartement onder bepaalde voorwaarden verkopen;
  • Niet te veel zichtbaarheid in de buurt;
  • Om privacy- of veiligheidsredenen.

Als een woning in de stille verkoop Rhenen aangeboden wordt zal de woning wel te vinden in het uitwisselingssysteem van de NVM. Alle NVM makelaars in de regio hebben toegang tot dit systeem en zijn dus op de hoogte van het aanbod in de stille verkoop Rhenen.

Voor en nadelen van stille verkoop

Verkopers die voor stille verkoop Rhenen kiezen hechten veel waarden aan hun privacy. Vandaar dat er geen foto’s van de woning online te vinden, wat voor sommige verkopers ook veiligheidsvoordelen geeft. Het neveneffect is dat het vaak wel wat langer duurt voordat de woning verkocht is, omdat je minder zichtbaar bent. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de woning na verloop van tijd niet meer in de stille verkoop Rhenen te houden. Dan zal de woning breed in de markt gezet worden.

Buiten het woningaanbod dat op onze eigen website en op Funda staat, zijn wij continue bezig met nieuw woningen en appartementen. In de periode tussen het in verkoop nemen en de uiteindelijke online presentatie, vermelden we dit nieuwe aanbod op onze website onder “binnenkort te koop Rhenen”.
Wil je meer weten over stille verkoop Rhenen of ben je op zoek naar een woning maar kan je dat ene droomhuis niet vinden? Neem dan contact op met ons kantoor of loop gerust eens binnen.

Vrijblijvend contact opnemen

De verkopende makelaar vertegenwoordigt de belangen van de verkoper. De verkopende makelaar kan en mag daarom niet tegelijkertijd de belangen van een koper behartigen. Daarom is het verstandig een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Nee, de vraagprijs moet gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. De verkoper kan daarop beslissen of het bod wel of niet geaccepteerd zal worden.
 

Ja, dat mag. Wanneer er meerdere biedingen zijn is het moeilijk te bepalen wie de beste koper is. Op dat moment kan de verkoper – op advies van zijn makelaar – besluiten de procedure te wijzigen in bijvoorbeeld een inschrijving.

Van Dijk - Van Essen makelaars