Aankoop makelaar in Veenendaal en Rhenen

Aankoop makelaar in Veenendaal en Rhenen

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Natuurlijk kijk je op Funda en op vele websites van makelaars. Oriënteren kan uitstekend via internet maar je moet de woning en de buurt ook “beleven”. Heb jij een droomwoning op het oog? Een prachtige kans, maar hoe word jij eigenaar van zo’n mooi huis. Weet jij waar je op moet letten? Lang niet alle zaken komen op Funda direct naar voren. Kritisch de details onder de loep nemen, daar gaat het om. Wat moet je bieden? Daar heb jij onze ervaring voor nodig. Op zoek naar een enthousiaste en betrokken makelaar in Veenendaal of Rhenen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Zoeken met Copaan

Met Van Dijk – Van Essen makelaars & Copaan vind je jouw ideale koopwoning!
Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem dat wij aan onze aankoopklanten aanbieden. Jij kan dit als woningzoeker gebruiken om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Met dit systeem heb je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker jouw ideale woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je wensen, prioriteiten en eisen. Naast informatie van de woningen is buurtinformatie ook geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen, belangrijk verschil met andere zoeksystemen is dat woningen niet worden uitgesloten als aan één van de wensen niet wordt voldaan.

Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief!

Onze makelaar adviseert je over reële aankoopprijs

Wij adviseren je over een reële aankoopprijs op basis van onze ervaring en op basis van de vele data die wij tot onze beschikking hebben, vervolgens bespreken we met jou de strategie. Als geen ander kennen wij de lokale woningmarkt in Veenendaal, Rhenen en omstreken. Samen hebben we maar één doel voor ogen: jouw droomhuis zo goed mogelijk en tegen de beste voorwaarden aankopen!

Aankoopbegeleiding als totaalconcept

Maar hier houdt onze betrokkenheid en begeleiding niet op. Wij controleren de koopakte voor je en nemen deze samen met jou door. Ook zijn wij aanwezig bij de inspectie van de woning op de transportdatum en begeleiden je bij de notaris. Aankoopbegeleiding is bij ons een totaalconcept.
Het tarief voor onze aankoopbegeleiding is v.a. € 2.750,- inclusief btw te verrekenen bij notariele levering.
* Voor starters hanteren wij een gereduceerd tarief van € 1.950,- incl. btw.

Je krijgt meer voor elkaar met een aankoopmakelaar!

Van Dijk - Van Essen makelaars