Aankoopmakelaar Veenendaal

Aankoopmakelaar Veenendaal

Wanneer je op zoek bent naar een koop- of huurwoning in Veenendaal, is het inschakelen van Van Dijk Van Essen als aankoopmakelaar een slimme keuze. Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een gewenste woning, begeleidt jou tijdens het aankoopproces en zorgt er voor dat je niet te veel betaalt. Als NVM-makelaars voldoen wij aan alle belangrijke kwaliteitseisen en kunt je op ons rekenen voor koop- en verkoop! Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. 

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom een aankoopmakelaar benaderen?

Wanneer je een huis gaat kopen in Veenendaal komen er veel dingen op je af. Waar moet je op letten wanneer je een woning gaat bezichtigen? Wat moet er allemaal in een koopcontract staan? Van Dijk Van Essen helpt je graag met alle zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning! Als aankoopmakelaars uit Veenendaal kennen wij de Veenendaalse woningmarkt als geen ander en weten wij waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe woning, of de verkoop van jouw voormalige woning. 

Gratis waardebepaling

Wanneer je jouw woning in de verkoop gaat zetten, is het belangrijk om een waardeschatting te laten maken. Als aankoopmakelaars uit Veenendaal bieden we jou graag een gratis waardebepaling aan. We bekijken een aantal belangrijke facetten tijdens de waardebepaling, namelijk: 

  • De locatie van de woning;
  • De oppervlakte van de woning;
  • De actuele verkoopprijzen van de woning;
  • Het bouwjaar van de woning;
  • Het type van de woning;
  • Het onderhoudsniveau van de woning;
  • Isolatie en energielabel. 

Na de waardebepaling heb je een beter beeld van wat jouw huis gaat opleveren en kun je op basis hiervan plannen gaan maken voor het kopen van een nieuwe woning.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als aankoopmakelaars in Veenendaal? Wij gaan graag eerst met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw wensen voor uw nieuwe woning, en leggen wij uit wat we voor je kunnen betekenen. Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte huizen in Veenendaal en omgeving. Wij begeleiden je bij de bezichtigingen en adviseren je over de waarde van de woning! Daarnaast zijn wij, ook buiten kantooruren, beschikbaar voor al uw vragen tijdens het koop- of verkooptraject. 

Van Dijk Van Essen Veenendaal

Mogen wij helpen bij het vinden van jouw droomhuis? Neem gerust een kijkje tussen ons woningaanbod of neem contact met ons op. De woningen die binnenkort in Veenendaal op de markt komen, vind je hier. Zien we je binnenkort op ons kantoor?

Vrijblijvend contact opnemen

Van Dijk - Van Essen makelaars