Waardebepaling Veenendaal

Waardebepaling Veenendaal

Wat is mijn huis waard? Wanneer je plannen maakt om te gaan verhuizen is het goed om te weten wat jouw woning in de huidige markt waard is. Welke vraagprijs ga je hanteren en wat is een reële verwachte opbrengst? Met deze waarde kan je vervolgens kijken hoe groot je financiële ruimte is en wat jouw mogelijkheden zijn. Met onze (gratis) waardebepaling, kun je er achter komen of een ander en wellicht groter huis haalbaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op via de onderstaande knop. 

Vrijblijvend contact opnemen

Expert in Veenendaal

Van Dijk – Van Essen Makelaars is jarenlang actief in Veenendaal. Onze makelaars weten wat er speelt in de verschillende wijken van Veenendaal en Rhenen. Met onze ervaring, bouwkundig inzicht en actuele kennis van de markt staan we jou graag bij. Zo kun je jouw waardebepaling met een gerust hart uit handen geven. 

Gratis Waardebepaling Veenendaal

Om de waarde van jouw woning te bepalen komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Vooraf doen we een onderzoek naar de locatie, de verschillende voorzieningen in de wijk en bekijken we recente transacties van vergelijkbare woningen. Op locatie bekijken we samen de woning, de staat van het onderhoud en geven eventueel tips om jouw huis zo optimaal mogelijk te presenteren wanneer je de verkoop start. Met al deze inzichten geven wij jou een gedegen advies voor een vraagprijs en een verwachte opbrengst. Natuurlijk staan we je graag bij tijdens dit verkooptraject. Na een verkoopopdracht begeleiden we je tijdens het gehele verkoopproces, van presentatie tot aan de overdracht bij de notaris!

Financiële mogelijkheden

Een waardebepaling kan ook mogelijkheden opleveren voor het verlagen van je hypotheekrente.

Huizenprijzen zijn afgelopen jaren sterk gestegen en veel mensen hebben een flinke overwaarde in hun woning. Veel geldverstrekkers bieden een korting op de rente als blijkt dat het aandeel van de hypotheek gedaald is t.o.v. de waarde van de woning. Hiervoor is meestal wel een taxatierapport nodig, een taxatierapport is niet gratis. Een waardebepaling kan je wel inzicht geven of dit zinvol is.

Vraag gratis een waardebepaling aan

Ben je benieuwd naar wat jouw woning waard is? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Hiervan wordt geen rapport opgesteld. Het is een goed startpunt om nieuwe plannen te maken. Wij komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling Veenendaal. Neem direct contact op met Van Dijk – Van Essen Makelaars uit Veenendaal. 

Vrijblijvend contact opnemen

Van Dijk - Van Essen makelaars