Taxaties Veenendaal en omstreken

Taxaties Veenendaal en omstreken

Als gecertificeerde  ‘Register Makelaar-Taxateur’ staan wij geregistreerd bij het NRVT – Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en bij de Stichting VastgoedCert en verrichten wij officiële taxaties voor diverse doeleinden en vele opdrachtgevers in een straal van 20 km rond Veenendaal.
 

NWWI Gevalideerd

Onze taxatie rapporten worden gevalideerd door het NWWI – Het Nederlands Woning Waarde Instituut. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Het NWWI valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Per 1 oktober 2021 zijn de taxatierapporten gewijzigd en veel uitgebreider geworden.
Wij verzorgen jouw taxatierapport v.a. € 699,- incl. btw en NWWI kosten, afhankelijk van type woning en type taxatie.
 

Meester Register Taxateur

Erik van Dijk is Meester Register Taxateur, met zijn jarenlange ervaring begeleidt hij aankomend Register Taxateurs.

Wanneer moet ik mijn huis laten taxeren?

Er kunnen diverse redenen zijn om jouw woning te laten taxeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:  voor de aanvraag van een financiering, ten behoeve van afwikkeling van een nalatenschap of bij afwikkeling van een echtscheiding. Een taxatie is complex en veel meer dan slechts een optelsom. Factoren die hierbij een duidelijke rol spelen zijn o.a. het doel van de taxatie, de locatie, rechten en plichten die op een perceel rusten, de huidige marktsituatie en de bouwtechnische staat.  Met onze jarenlange ervaring als Makelaar Taxateur in Veenendaal en Rhenen ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Een taxatie voor jouw huis aanvragen

Wil je direct een taxatie aanvragen, of eerst meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers. Als je onderstaande optie gebruikt, dan worden jouw gegevens uiteraard alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden.

Van Dijk - Van Essen makelaars