Wat zijn de mogelijkheden om door te stromen in deze krappe markt?

Wat zijn de mogelijkheden om door te stromen in deze krappe markt?

In de media verschijnen regelmatig artikelen over de woningmarkt. Dit gaat vaak over gemiddelde en over het landelijke beeld. Hierdoor kan dit ook bijdragen aan een negatief sentiment.

Lang niet alles wat je leest en hoort geldt wellicht voor jouw persoonlijke situatie.
De hoge prijzen en lage rentestanden kunnen juist ook nu perspectief bieden aan doorstromers.
Wij bespreken graag jouw kansen op de huidige woningmarkt.

Wat is de waarde van jouw woning?
Veel mensen wachten met verkopen van hun woning omdat ze geen betaalbaar nieuw huis kunnen vinden dat aan alle woonwensen voldoet. De waarde van hun huidige huis is vaak bepalend voor het budget waarbinnen gezocht wordt. Consumenten schatten zelf de waarde van de huidige woning aan de hand van een huis dat in de buurt verkocht is, of van horen zeggen…
Uit onderzoek van Funda blijkt dat lang niet iedereen een goede inschatting maakt van de waarde.
Laat je daarom adviseren door een expert. Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Wellicht heb je meer overwaarde dan gedacht, dat kan toch net andere mogelijkheden bieden.
Een waardebepaling is vrijblijvend en kost je buiten wat tijd helemaal niets.

Het financiële plaatje
Maak een afspraak met een hypotheekadviseur. Een reële waardebepaling is een goed vertrekpunt voor maatwerk hypotheek advies. Samen met jouw adviseur wordt in kaart gebracht wat jouw financiële mogelijkheden zijn met overwaarde en de lage rentestand. Misschien biedt deze markt jouw de mogelijkheid om een duurdere woning tegen lagere maandlasten te kopen.

Kom eens langs
Wij beschikken als makelaar over grote lokale kennis in de gemeente in en om Veenendaal en Rhenen. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van het nieuwe aanbod en mogelijke nieuwbouwplannen die kunnen aansluiten bij  jouw woonwensen. Wij geven je graag advies op maat en vertellen je precies wat jouw mogelijkheden zijn op de huidige woningmarkt.


Van Dijk - Van Essen makelaars